Av Jane Wennerstrøm, ägare av af Minhemmelighed.se

Välkommen till Minhemmelighed.dk

Minhemmelighed.dk öppnades 2008, efter att jag i flera år lekt med tanken om att öppna en webshop till vuxna kvinnor.
Jag handlar själv mycket på nätet, och värdesätter mycket på att sitta i lugn och ro och klicka mig fram till precis den vara som jag vill ha, utan att störas.
Att varan blir levererad snabbt är ett krav, och därför ser jag till att skicka mina beställning varje dag.
 
Mitt mål är att sälja varor som inte gör någon besviken.
Jag har upplevt att varor jag själv köpt online har varit i en sämre kvalitét än bild och text antydde. Därför fokuserar jag mycket på att endast sälja varor som jag själv kan garantera.
T.ex. Shapewear finns i mycket varierande kvalitét och ofta får du vad du betalar för.
Du kan inte genom att titta på en bild avgöra om effekten är bra eller dålig (och håller i längden). Det märker du först när varan kommer och du börjat använda den.

Jag försöker hela tiden att hålla mitt sortiment uppdaterat och får inspiration på modemässor som jag besöker 2-3 stycken varje år.
Om du har några idéer till någon vara som jag kan erbjuda på Minhemmelighed.dk är du alltid välkommen att skicka ett e-mail till mig, så undersöker jag gärna om det är möjligt att ta in den i sortimentet.
 
Efter att åren går har Minhemmelighed.dk fått växtvärk och gått från att vara mitt eget projekt, till att blir ett familjeföretag. Alla hjälper till, både min man och mina 3 barn är i gång när jag har riktigt mycket att göra.
 
Har du frågor om butiken eller en vara, är du välkommen att kontakta mig på info@minhemmelighed.dk

Med vänliga hälsningar Jane Wennerstrøm.